The extravagant escape – när endast det bästa är gott nog

Är du ute efter en staycation i Stockholm som är utöver det vanliga? Glöm tråkiga hotellrestauranger, separata sängar och badkar med plats för en. The Extravagant Escape på Ulfsunda Slott i Bromma är verkligen extra allt och passar dig som letar efter det absolut bästa.

Ett oförglömligt dygn kallas det, paketet för den som vill bli bortskämd ordentligt. Skåla i champagne vid ankomst, checka in i en juniorsvit och låt denna extravaganta slottsupplevelse börja!

Unikt inredda sviter med påkostade detaljer
Ulfsunda Slotts tre juniorsviter är alla unikt inredda och en riktig fröjd för ögat. Alla är de möblerade med en stor king size-säng med lyxiga lakan, egen kaffemaskin, badrum med rymligt badkar och sköna morgonrockar och tofflor. Förutom påkostade välkomstdetaljer som en bukett blommor, en flaska champagne, slottets egna chokladtryfflar och färska jordgubbar har gästerna tillgång till fri minibar under hela sin vistelse.

Två timmars spabehandling
Spat ligger i slottets ena flygel och ramas in av vackra valv och ljusa färgtoner. Här får man njuta av en två timmar lång lyxkur med bodyscrub, massage och ansiktsbehandling tillsammans med sitt sällskap.

Grand finale – en sexrätters avsmakningsmeny
Restaurangen på Ulfsunda Slott är uppbyggd av flera mindre rum som ger en känsla av avskildhet och intimitet. En sexrätters avsmakningsmeny intas här ackompanjerad av noga utvalda kvalitetsviner från slottets vinkällare. Drinkbiljetter till passande avec ingår även. Vägrar man sedan gå upp ur sängen på morgonen är det helt i sin ordning. Room service-frukost ingår nämligen också. En extravagant hotellweekend är bara förnamnet.