Visa orginalspråket

Staycation Stockholm

Varmt välkommen till Staycation Stockholm – en värld av olika staycations och weekends i närheten av Stockholm. Här samsas en grupp härliga destinationer och tillsammans kan vi erbjuda dig en unik bredd av upplevelser. Här finner du erbjudanden från Ulfsunda Slott, Rosersbergs Slott, Lejondals Slott, Skytteholms Herrgård, Näsby Slott, Hesselby Slott, Villa Lovik, Åkeshofs Slott och Bosön. Alla har vi gemensamt att vi håller hög kvalité och du når oss på endast 35 minuter från Stockholms City. Lagom långt bort helt enkelt.

Att rymma iväg på en Staycation, eller en hemester, är ett och enkelt och hållbart sätt att fly vardagen en stund. Att komma bort och byta miljö utan att det är bökigt och tidskrävande är en fröjd. Staycation betyder helt enkelt att man stannar i sitt eget land eller stad och njuter av vad vårt vackra land och i detta fall vad Stockholm har att erbjuda i form av slott och herrgårdar.

Staycation kan vara lyxigt, avkopplande, rofyllt, romantiskt, späckat med upplevelser eller tid för återhämtning. Här finner du ett brett urval av staycations i Stockholmsområdet. Välj och vraka mellan en mängd olika teman. Lyxig champagneweekend på slott, vandringsweekend vid herrgård, spa och relax, Beach & Pool Club på Lidingö eller varför inte en gourmetweekend i pampig slottsmiljö? Staycation Stockholm är platsen för dig som älskar livets goda och upplevelser kopplat till det.

Staycation Stockholm drivs av Stockholm Meeting Selection (SMS). Vi driver 10 hotell, slott och mötesplatser med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen och kreativa mötesplatser i city. Vi erbjuder livets goda i kombinationen av förstklassig mat, spännande design och atmosfär, det som gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm City och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott, Skytteholm Hotell & Konferens och Åkeshofs Slott och Restaurang Råkoko i västerort, Näsby Slott & Lilla Slottskrogen i Täby, Villa Lovik med egen Beach Club, Bosön på Lidingö, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city, Rosersberg Slottshotell i Sigtuna samt Lejondals Slott i Bro.

Anmäl dig till Staycation Stockholm’s nyhetsbrev och bli först med att få aktuella erbjudanden.