Ta med hunden på staycation – här är slotten och herrgårdarna där hunden får följa med

Vill du ta med hunden på nästa staycation? Inga problem! Familjens bästa vän måste självklart få följa med att njuta av nya upplevelser och äventyr.

– En hund är en del av familjen och ett givet sällskap när man vill unna sig livets goda, säger Torbjörn Blomqvist, ägare till Stockholm Meeting Selection och stolt husse till Shaddy och Sammi, två salukihundar som följer honom vart han än går.

Lyxigt hundvälkomnande
På Stockholm Meeting Selections slott, hotell och mötesplatser välkomnar man inte bara hundar, här bjuds på mycket mer. På Ulfsunda Slott kan du boka ”Best Friend”, ett särskilt hundpaket med ett lyxigt välkomnande för din fyrbenta vän – på rummet finns egen säng, godis, handduk och två matskålar.

Skänker pengar till Hundstallet
För varje sålt Best Friend-paket skänker Ulfsunda Slott 50 kronor till Hundstallet i Bromma, en ideell förening som tar emot hemlösa hundar och hittar nya hem till dem.

Hundpromenader i slottsträdgårdar och parker
Fler av Stockholm Meeting Selections slott och hotell har vackra parker och grönområden direkt utanför dörren. Både Åkeshofs Slott i Bromma, Rosersbergs Slott i Sigtuna och Skytteholm på Ekerö har naturen inpå knuten och inbjuder till långa promenader med massor av spännande dofter och nya pinnar.

Men om någon är allergisk?
I hundpaketet ingår tilläggsstädning så nästa hotellgäst kan checka in och trivas utan att behöva nysa.

Hit kan du ta med dig hunden samt boka hundpaket:
Ulfsunda Slott, Bromma
Rosersbergs Slottshotell, Sigtuna
Hesselby Slott, Hässelby
Skytteholm, Ekerö
Näsby Slott, Täby
Åkeshofs Slott, Bromma
Villa Lovik, Lidingö