Ta med hunden på staycation – här är slotten och herrgårdarna där hunden får följa med


Vill du ta med hunden på nästa staycation? Inga problem. En hund är ju en del av familjen och såklart ska man ta med sin bästa vän när man ska njuta av en staycation.

– En hund är en del av familjen och ska därför vara ett självklart sällskap när man vill unna sig livets goda, säger han.

Lyxigt hundvälkomnande
På Stockholm Meeting Selections slott, hotell och mötesplatser accepterar man inte bara hundar, här gör man mer än så. På Ulfsunda Slott kan man till exempel boka ett särskilt hundpaket, så kallat Best Friend-paket. Det innehåller ett lyxigt välkomnande på rummet med bland annat en egen säng, godis, handduk, schampo och två matskålar till hunden.

Skänker pengar till Hundstallet
För varje sålt Best Friend-paket skänker Ulfsunda Slott dessutom 50 kronor till Hundstallet i Bromma, en ideell förening som tar emot hemlösa hundar och hittar nya hem till dem.

SE OCH BOKA STAYCATIONS DÄR HUNDEN FÅR FÖLJA MED

En hundpromenad i slottsträdgårdar och parker
Fler av Stockholm Meeting Selections slott och hotell har vackra parker och grönområden direkt utanför dörren och är perfekta för en mer eller mindre stillsam hundpromenad. Åkeshofs Slott i Bromma ligger till exempel direkt i anslutning till Judarskogens naturreservat och på Rosersbergs Slott utanför Sigtuna kan du promenera på kunglig mark i den pampiga slottsparken. Vid Skytteholm på Ekerö är naturen direkt utanför herrgårdsdörren och inbjuder till långa promenader.

Men om man är allergisk?
I hundpaketet ingår också tilläggsstädning så nästa hotellgäst kan checka in och trivas utan att behöva nysa.

Hit kan du ta med dig hunden samt boka hundpaket:
Ulfsunda Slott, Bromma
Rosersbergs Slottshotell, Sigtuna
Hesselby Slott, Hässelby
Skytteholm, Ekerö
Näsby Slott, Täby
Åkeshofs Slott, Bromma
Villa Lovik, Lidingö