Avkoppling med nordisk natur på Ekerö – vi testar Nordic SPA

Hämta kraft i ett nordiskt spa på Ekerö - På Skytteholms herrgård har man öppnat ett helt nytt spa med den nordiska naturens kontraster som inspiration. Vinterbad i Mälaren kontra varm pool. Snö och is kontra sprakande eld. Kontraster vi som nordbor absolut kan hitta vila, hämta kraft och känna oss hemma i. En spaweekend på Skytteholm inkluderar även en trerättersmiddag.

Koppla av, varva ner och känn lugnet på Skytteholms nya nordiska spa. Det enkla är det vackra i vår nordiska natur. Den bitande kylan och elden. Det iskalla vattnet och värmen från bastun. Snöflingor som smälter ner i den uppvärmda poolen. Kontraster vi känner oss hemma i. Och det är kontrasterna som spelar huvudrollen i vårt nyinvigda Nordic SPA.

Spat består av en varm utomhuspool och en skön relaxavdelning i Skyttegården, inrett i avskalad nordisk design i kombination med ombonade detaljer i den nordiska naturens färgskala. En trappa ner finns en loungedel med eldstad och flera behandlingsrum med möjlighet att boka behandlingar. Ett stenkast bort ligger vår Bastupaviljong med en stor bastu, varma badtunnor, relax och stege ner i Mälarens vatten för den som vill bada, året om. Vi har även gym och två padelbanor.

Ta med en vän och njut av en spa-staycation hos oss. Koppla av med ett glas krispigt bubbel i relaxavdelningen och njut av lugnet. På kvällen serveras en trerättersmiddag i Skyttegården. Somna sedan skönt i fluffiga lakan och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé.

Välkommen till en helt ny spaupplevelse.