Var kan man fira jul i Stockholm? Här är hotellen som är öppna på julafton!

Julafton. Mycket som ska fixas och många viljor att ta hänsyn till. Eller? Fira jul på hotell istället! Här är två olika sätt att fira julafton 2020 i Stockholm – där allt redan är ordnat. Boka en lugn julafton för dig själv eller på tu man hand, eller ta med hela släkten!

Bastubad och klassiskt julbord på herrgård
Skytteholms herrgård på Ekerö ligger de svenska traditionerna varmt om hjärtat både när det gäller matlagning och detaljer. På julafton 2020 kan man checka in för ett traditionellt julfirande och njuta av naturen, ta ett vinterdopp i Mälaren och värma sig i sjöbastun. Glögg och pepparkakor serveras vid brasans sken och klockan tre visas Kalle Anka på storbild. På kvällen står julbordet uppdukat med klassiska rätter som sill och kallskuret, julskinka, hemrullade köttbullar och allt man kan önska. Gottebordet är sprängfyllt med hemgjorda bakverk, godsaker och praliner. Jul jul, strålande jul – och allt är serverat med Mälarens glittrande vatten i bakgrunden.

Boka julafton på Skytteholm här > 

Spa och italiensk jul på Lidingö
På Villa Lovik firas julafton 2020 med italiensk touch. I Italien firar man jul genom att umgås, äta god mat och njuta av livet och det är precis vad man förväntas göra här. Vill man dricka glögg, äta pepparkakor med ädelost och se Kalle Anka på storbild klockan tre så gör man det. Vill man hellre ta en stillsam promenad längs havet gör man det. Man kan med fördel också besöka den nybyggda spaavdelningen och bada bastu, ta ett julaftonsdopp i den varma utomhuspoolen och slumra till i loungen. Prosecco och italienska tilltugg väntar på rummet vid ankomst och till middag serveras en trerätters med italienska smaker. OBS! Poolen, bastun och spaavdelningen har 12-årsgräns.

Boka julafton på Villa Lovik här >

Ta med hunden!
Hundar är välkomna både på Villa Lovik och Skytteholm.

Lyxa till julafton med något extra
På båda hotellen kan man boka in extra tillval som en flaska champagne, goda praliner eller ett lyxigare hotellrum. Det är ju ändå bara jul än gång om året.