Hundvänligt nyår i ett kungligt slott – fira utan fyrverkerier

På Rosersbergs Slottshotell kan man fira nyår i sagolik slottsmiljö med god mat, mysiga promenader, champagne vid tolvslaget – och en glad hund! 

Fyrverkerifritt nära Arlanda
Kungliga Rosersbergs Slottshotell ligger utanför Sigtuna. Närheten till Arlanda flygplats gör att slottet och området runt omkring har fyrverkeriförbud och därför är en perfekt destination för mattar, hussar och deras fyrbenta kompisar som vill fira nyårsafton i lugn och ro.

Hundpromenader och nyårsmiddag
När man checkar in på nyårsafton serveras ett glas mousserande vin och en osttallrik i baren. Sedan finns det gott om tid för en mysig hundpromenad genom den vackra slottsträdgården eller en längre promenad till Stenladan i Steninge, Runsa fornborg eller till Sigtuna. På kvällen dukas nyårsmiddagen fram i slottets matsalar, följt av kaffe och drinkar i baren. Vid tolvslaget skålas det i champagne till tomteblossens sken i den mörka natten och sedan håller baren håller öppet till 01.00. Frukostbuffé på nyårsdagen ingår.

Nyårslyx för vovven
Om man vill ge sin hund en extra lyxig nyårsafton kan man boka tilläggspaketet Best Friend. Då får vovven en egen säng på rummet, matskålar, hundgodis, schampo och en egen handduk. Dessutom skänker slottet 50 kronor per bokat Best Friend-paket till Hundstallet i Bromma.

Välj till djurtillägg eller Best Friend-paketet efter att du valt rumstyp i bokningen.