Visa orginalspråket

Fira tvådagars nyårshelg på spahotell – och tolvslaget i utomhuspoolen!

Inga nyårsplaner än? På Villa Lovik på Lidingö kan man checka in för en tvådagars nyårshelg där allt är serverat. Fredag till söndag med spa, vinterbad, nyårssupé, vinprovning, champagne och DJ. Och sovmorgnar i hotellsäng naturligtvis.

Helpension med italienskt tema

På Villa Lovik på Lidingö har man inte sparat på krutet inför nyårshelgen. Gästerna som checkar in har mycket att se fram emot, och helpension ingår.

– I år vill vi att gästerna ska få ett riktigt all inclusive-paket under nyårshelgen, säger Anne Heljeved, destinations director på Villa Lovik. När man kommer hit serveras man en plockbuffé med antipasto och nygräddad pizza, på nyårsaftonskvällen en italiensk nyårssupé och på nyårsdagen en trerätters. Det blir extra festligt hela helgen! säger Anne.

Fira tolvslaget i poolen

Entré till spa och relax ingår och precis utanför ligger Hustegafjärdens glittrande vatten och väntar på modiga vinterbadare. Vill man fira tolvslaget i en varm utomhuspool går det bra. För den som hellre vill slå klackarna i taket spelar en DJ hits i baren fram till kl. 02 på nyårsnatten.

En lagom innehållsrik nyårsdag

Nyårsdagen, som vanligtvis brukar vara en ganska trött dag, fylls med trevliga aktiviteter på Villa Lovik. En sen frukost, ännu en tur till relaxavdelningen och sedan en vinprovning med italienska viner står på schemat för nyårsgästerna, och sedan en trerättersmiddag.

– Man kan se fram emot en riktigt mysig nyårsdag på Villa Lovik, säger Anne. Vi har fyllt dagen med lagom många valmöjligheter för den som vill och det finns även tid för att bara ta det lugnt och njuta av en riktigt bra start på 2022.