Fira nyår på Näsby Slott – en tidsresa tillbaka till det glada 20-talet

Det blir en sprakande afton med swing, ståbas, eld, dansare, cirkusartister, trerättersmiddag och champagne när Näsby Slott bjuder in till en extravagant nyårsfest i sann Gatsby-anda. 

Hyllningsshow till 20-talet

Frank Martini’s Party of the Century är en hyllningsshow till 1920-talet och på nyårsafton intar festen Näsby Slott. Kvällen börjar med en eldshow utanför slottet och fortsätter med middag som består av en lyxig nyårsmeny i tre serveringar med tillhörande vinpaket. Underhållningen pågår under hela middagen och avslutas med en pampig final i stora salongen en trappa upp. Nyårsfesten fortsätter sedan med dans, nedräkning och champagne vid tolvslaget och baren håller öppen till 02 för den som vill fortsätta jazza loss efter midnatt.

Slottsfester med svenska konstnärseliten

Det är inte för intet Näsby Slott har kommit att kallas för festernas slott. Slottet hade faktiskt sin storhetstid på det glada 20-talet och här har det anordnats otaliga dekadenta festligheter med den svenska konstnärseliten genom åren. Och vem har inte drömt om att få vara med på en sådan fest? Nu är det alltså möjligt. 

Elegant klädsel

Nyårsgästerna uppmuntras att klä sig i sin elegantaste klänning eller kostym, och är kläderna i 20-talsstil bidrar det till ännu högre feststämning. Korta raka klänningar med fransar, långa pärlhalsband och hårband med fjädrar dominerade dammodet och för herrarna gällde väst och hatt, eller gangsterstuk med kritstrecksrandig kostym och vit slips.

För den som inte vill gå hem

– Vi ser så mycket fram emot att få resa tillbaka till slottets glansdagar och fira in det nya året på detta festliga vis säger Robert Gynne, Destinations Director på Näsby Slott. Näsby Slott är verkligen ett festernas slott och som gjort för en nyårsfest som denna!

Gästerna kan välja mellan att boka nyårspaketet med eller utan övernattning. Bor man kvar på slottet ingår en stor frukostbuffé dagen efter.